İçeriğe geç

Aydem Ne Uretiyor

Aydem firması kime ait?

Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1980 yılında, Tümaş Mermer A.Ş. ise 1991 yılında Aydem Perakende ve Dağıtım Şirketleri ile enerji sektörüne adım attı. Enerji sektöründeki bir diğer önemli adım ise 1995 yılında Aydem Yenilenebilir Enerji’nin kurulması oldu.

Aydem hisse kime ait?

Ortaklık YapısıOrtağın Adı Soyadı / Ticaret ÜnvanıSermaye Tutarı (TL)Hisse Oranı (%)Ceyhan Saldanlı418.012.554.6959.2926Ali Yağlı136.852.

Aydem Yenilenebilir Enerji ne iş yapar?

Türkiye genelinde 25 adet yenilenebilir enerji santralimizle 1. sıraya yükseldik.

Aydem devletin mi?

Aydem EPSAŞ; 2008 yılında Aydın, Denizli ve Muğla’nın görevli elektrik dağıtım şirketi olarak faaliyetlerine başlamış olup, Türkiye’nin ilk özelleştirilmiş elektrik perakende şirketidir.

Aydem enerji hangi illerde var?

Elektrik perakende şirketlerimiz Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ise Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa olmak üzere 2 bölgede toplam 5 ilde 4 şirket ile faaliyet göstermektedir.

Aydem’in kaç çalışanı var?

40 yılı aşkın köklü tarihimizde olduğu gibi, bugün 12.000 çalışanımızla, insan her zaman merkezdedir ve tutumumuz sosyal ve çevresel olarak bilinçlidir. Enerjiyi, bugünü ve geleceği daha iyi hale getirmek için yenilikçi güce dönüştürüyoruz.

Aydem Enerji kaçıncı sırada?

– 2022 Faaliyet Raporu ile LACP 2022 Vizyon Ödülleri’nde Enerji Ekipman Hizmetleri kategorisinde Platin dahil 6 ödül. LACP 2022 Vizyon Ödülleri Dünya Sıralamasında 79. sırada yer aldık.

Aydem hangi pazarda?

ŞirketAydem Yenilenebilir Enerji Anonim ŞirketiHalka Arz Fiyatı8,50 TL – 9,90TLHalka Arz Tarihleri19-22 Nisan 2021Halka Arz Defteri Oluşturma YöntemiFiyat Aralığı ile Defter OluşturmaBorsa İşlem Tarihi (Tahmini) / MarketStar Market9 satır daha

Aydem hisse ne zaman bölündü?

Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş. (AYDEM) Sermaye Artırımları ve TemettülerTarihKehanet Sonrası Sermaye (TL)Tahsis Oranı (%)29-04-2021705.000.

Aydem enerji temettü veriyor mu?

AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş. Temettü ödüyor mu? Evet, AYDEM temettüleri yıllık olarak ödenir.

Aydem Enerji ne zaman kuruldu?

Aydem Yenilenebilir Enerji’nin temelleri 1995 yılında atıldı.

Aydem ve adm aynı mı?

3 Haziran

Aydem sahibi nereli?

Yönetim Kurulu Üyesi 1952 yılında Denizli’de doğdu. 1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi’nden mezun oldu. 1980 yılında Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin kurucu ortakları arasında yer alan Yağlı, 1995 yılında Aydem Yenilenebilir Enerji’nin kuruluşunda yer aldı.

Tedaş’ın sahibi kim?

Türkiye Elektrik İletim Anonim ŞirketiTürDevlet Kurumu-SOEEKuruluş2001Merkezİnönü Bulvarı No.:27 Bahçelievler/AnkaraÜnlü KişilerOrhan Kaldırım Genel MüdürSahibiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı4 satır daha

Aydem hangi endekste?

BIST 500 (XU500)

Aydem CEO’su kimdir?

Küpeli, 2018 yılından bu yana Aydem Enerji’nin İcra Kurulu Başkanı (CEO) ve Aydem Yenilenebilir Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Adm elektrik sahibi kim?

ADM Elektrik’in sahibi Bereket Enerji’dir. Bereket Enerji’nin sahibi Ceyhan Saldanlı’dır. Saldanlı aynı zamanda Aydem Enerji’nin de sahibidir. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Korkmaz’dır.

Aydem Genel Müdürü kimdir?

Türkiye’nin tamamen yenilenebilir kaynaklardan elektrik üreten en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji’nin Genel Müdürü olarak Serdar Carpenter atandı.

Ali Murat Korkmaz kimdir?

Enerji sektöründe uzun yıllar ortak ve yönetici olarak görev yapan Korkmaz, 2008 yılında Adm Elektrik Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı. Korkmaz aynı zamanda Gdz Elektrik Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir