İçeriğe geç

Masterchef 23 Aralık Potaya Kim Gitti

MasterChef 24 Aralık’ta kim elendi?

İşte 24 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef’te elenen yarışmacının detayları… Burada paylaşın! MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ? Bu hafta şeflerin oylarıyla MasterChef’ten elenen ismin Batuhan olduğu ortaya çıktı.

23 Aralık mastır şefte kim kazandı?

MASTERCHEF’TE YARIŞMA GECESİ İkinci etap sonucunda en başarılı tabağı kazanan Eren ve Kıvanç finale kaldı. Günün kazananı ise Eren oldu.

Dün akşam MasterChef’te dokunulmazlığı kim aldı?

Sonunda şeflerin değerlendirmesine göre bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler Ezgi, Hakan, Nevzat, Semih oldu. Gecenin sonunda Ezgi bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef Ağustos 2024’i kim kazandı?

Gecenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Onur oldu.

MasterChef kim şampiyon oldu 2024?

MasterChef All Star’ın şampiyonu Esra Tokelli oldu.

25 Aralık MasterChef’ten kim elendi?

MasterChef’e veda eden isim belli oldu. 25 Aralık akşamı yayınlanan bölümde Tolga, Somer Chef, Mehmet Chef ve Danilo Chef’i yenerek 32 puanla veda eden isim oldu.

MasterChef’te kaç eleme var?

2. turda yarışmacılar 3’lü elemelerde yarışacak. Burada şefler yarışmacılardan bir yemek pişirmelerini isteyecek ve her yarışmacı o yemeği pişirecek. En iyi zevke ve en doğru tekniğe sahip yarışmacı 3’lü eleme turlarını geçen isimler arasında yer alacak. 3. turda 3’lü elemeleri geçen tüm isimler ana takıma girmek için yarışacak.

15 Temmuz 2024 MasterChef’i kim kazandı?

Nigar ve Leyla finale kaldı. Şeflerin kararıyla yarışmacılarından daha başarılı bir şekilde yemek yapan Nigar birinci oldu ve MasterChef Türkiye 2024’ün 15. yarışmacısı oldu.

22 Aralık MasterChef’i kim kazandı?

Eren, Kıvanç, Esra ve Batuhan’ın tabakları toplamasının ardından kısa süre sonra tadım aşaması başlayacak. MasterChef All Star’da günün kazananı Eren oldu.

MasterChef 25 Eylül 2024’i kim kazandı?

2 gün önce

24 Eylül MasterChef Potaya kim gitti?

MasterChef’in 24 Eylül bölümünde kırmızı ve mavi takımlar en iyi çay saati lezzetlerini hazırlamak için yarıştı. Kaybeden takımdan en iyi tabağı alan Alperen’e dokunulmazlık verildi ve eleme yarışmacısı olarak Bera seçildi. İlk elenen yarışmacı BERA olurken, ikinci elenen yarışmacı KAAN oldu.

MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı 26 Eylül?

5 gün önce

MasterChef 2024 yedek kim?

USTA AŞÇI YEDEK KATILIMCILARI Bera, Huriye, Bartu, Yudum, Erim, Ensar, Sercan, Beyzanur, Adel, Enes, Akın, Şeyhmus.

Onur MasterChef 2024 nereli?

4 gün önce

MasterChef Bera yedeklere girdi mi?

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna yedekler yavaş yavaş katılıyor. Yedeklerden ilk olarak Zübey, ikinci haftada ise Şirin aramıza katıldı. Son üç yedek isim ise Akin, Erim ve Bera olarak açıklandı.

MasterChef 5 önlüğü kim aldı?

Zorlu turun ilk etabında Huriye, Bera, Deniz, Sevdet ve Şenay Şekerpare tatlısını en iyi yaparak yaratıcılık turuna çıkan isimler oldu. İkinci turda Deniz ve Huriye finale kaldı. Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​sırasını kazanan Deniz oldu.

MasterChef 2024 ne zaman başlıyor?

MasterChef Türkiye 2024 heyecanı 14 Haziran’da TV8’de başlıyor.

Mehmet MasterChef’ten elendi mi?

Usta aşçı Mehmet Rizeli elendi | TikTok.

MasterChef All Star 4 kim oldu?

MasterChef Türkiye All Star’da dördüncü olan isim Barbaros oldu. #MasterChefAllStar #ACUNMEDYA #TV8 @danilozanna @chefmehmetyalcinkaya @somersivrioglu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir