İçeriğe geç

Ankara Amasya Arası Kaç Saat Sürüyor

Ankara’dan Amasya’ya giderken hangi illerden geçilir?

Ankara’dan Amasya’ya giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz? Ankara’dan Amasya’ya giderken; Kırıkkale ve Çorum’dan geçiyor.

Ankara Amasya arası otobüs kaç para?

Ankara – Amasya otobüs bileti ne kadar? Ankara – Amasya arası otobüs bileti fiyatları 619.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 619 civarında.

Ankara Amasya uçakla kaç dakika?

Ankara Amasya arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürüyor? Ankara Amasya arası toplam uçuş mesafesi 258 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş yolculuğu 50 dakika sürmektedir.

Amasya Ankara otobüs bileti kaç para?

Amasya’dan Ankara’ya ucuz otobüs bileti fiyatı yaklaşık 449.00 TL’dir.

Amasya hangi ile yakın?

Amasya İli; Orta Karadeniz Bölgesi’nin iç kesiminde yer alır. Doğusunda Tokat, güneyinde Tokat ve Yozgat, batısında Çorum ve kuzeyinde Samsun illeri ile çevrilidir. İlin yüzölçümü 5.000 km2’dir.

Ankaradan Amasraya giderken nerelerden geçilir?

Ankara’dan Amasra’ya giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz? Ankara’dan Amasra’ya giderken Bolu ve Zonguldak’tan geçiyorsunuz.

Amasya’ya hangi havalimanı yakın?

Merzifon Havaalanı’na 60 kilometre uzaklıktaki Amasya şehir merkezine Dedem Tur otobüsleriyle 10 TL karşılığında ulaşabilirsiniz.

Amasya’ya uçakla nasıl gidilir?

Uçakla seyahat etmek isterseniz Amasya şehir merkezine 46 kilometre uzaklıkta bulunan Merzifon Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları ve özel havayolları ile İstanbul, Ankara ve İzmir’e uçuşlar bulunmaktadır.

Amasya Ankara Havalimanı kaç km?

Amasya – Ankara için uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 259 km. Yaklaşık uçuş süresi: 50 dakika. Popüler havayolları. Popüler havaalanı: Esenboğa Havalimanı

Ankara Amasya arası arabayla kaç saat sürüyor?

Ankara – Amasya otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 328 km. Yaklaşık seyahat süresi: 5 saat 13 dakika. Son satış 10 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 450 TL. Seyahat sayısı: Günlük 53 seyahat noktası

Amasya Çorum arası kaç?

Çorum ile Amasya arası mesafe yaklaşık 114 km’dir. Kamil Koç ile Çorum’dan Amasya’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Ankara Amasra arası otobüsle kaç saat?

Ankara ile Amasra arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara ile Amasra arasındaki toplam mesafe 291 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürmektedir. Ankara ile Amasra arasında hangi otobüs şirketleri sefer yapmaktadır?

Amasya’ya nereden gidiliyor?

Amasya’ya trenle ulaşım sadece Samsun şehrinden mümkündür. Tren Samsun istasyonundan hareket eder ve Amasya istasyonuna ulaşım sağlar. Tren hattının 1 güzergahı vardır. İstanbul’dan Amasya’ya uçakla seyahat etmek çok kolaydır çünkü günlük uçuşlar vardır.

İstanbuldan Amasyaya giderken nerelerden geçilir?

İstanbul’dan Amasya’ya özel araçla gitmek isteyen ziyaretçiler, Düzce, Bolu, Tosya ve Merzifon güzergahını takip ederek yaklaşık sekiz saatte 677 kilometrelik yolculuğun ardından Amasya’ya ulaşabiliyor. Kırıkkale, Çorum güzergahı üzerinden Ankara’ya 334 kilometre uzaklıkta.

Ankaradan Muğla’ya giderken hangi illerden geçilir?

Ankara’dan Muğla’ya giderken; Eskişehir, Afyonkarahisar ve Denizli’den geçmektedir.

Ağrıya giderken hangi illerden geçilir?

İstanbul-Ağrı güzergahında hangi şehirlerden geçiyorsunuz? İstanbul’dan Ağrı’ya giderken; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Erzincan ve Erzurum’dan geçmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir